Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0
Новини

10 книги, които ще променият възгледите ви за живота!

10 книги, които ще променият възгледите ви за живота!

Публикувано на: 28.02.2020 13:52

10 книги, които ще променият възгледите ви за живота!
 
От доста време се каня да споделя на повече хора някой от книгите, които оказаха влияние на мисленето ми и ми дадоха нови идеи и сега реших че е перфектното време да го направя.
Забелязвам, че много хора пренебрегват четенето на книги и постоянно обвиняват хора, правителство, икономика и какво ли още не, но не  си дават сметка,че за да постигнат нещо значимо в живота трябва да поемат пълна отговорност и да инвестират в себе си. Защото обикновено хората,които най-много инвестират в себе си, са хората които успяват! И точно за това искам да ви представя 10  изключително полезни и ценни книги които задължително трябва да прочетете и които вярвам на 100% ще помогнат за вашето личностно израстване.
 
Ето ги и тях:
 
1.”Богат татко, беден татко” - Робърт Кийосаки линк към книгата.
Това е книга която ви разкрива Уроците за парите, на които богатите учат децата си, а бедните и средната класа – не!
 
2.”Мисли и Забогатявай” - Наполеон Хил линк към книгата.
Това е една от най-могъщите книги на този свят! Книгата съдържа проверени от времето идеи, с помощта на които можете да станете богати. Дава ви указания как точно да ги използвате и ви подтиква да започнете незабавно.
 
3.”Нова Земя ”- Екхарт Толе линк към книгата.
Главната цел на тази книга не е да снабди ума ви с нова информация или да се постарае да ви убеди в каквото и да било, а да предизвика промяна в съзнанието, т.е. пробуждане… Тази книга е посветена на вас.
 
4.”Разговори с бога” - Нийл Доналд Уолш линк към книгата.
В тази книга са разгледани повечето (ама не всички) въпроси, които някога сме си задавали за живота и любовта, предназначението и смисъла, хората и взаимоотношенията, доброто и злото, вината и греха, прошката и изкуплението, пътеката към Бога и към ада… всичко. Директно се обсъждат секс, сила, пари, деца, семейство, развод, работа, здраве, онова, което предстои, и онова, което е било…, всичко.
 
5.”Тайната” - Ронда Бърн линк към книгата.
В тази книга са представени двадесет и четирима невероятни учители. Техните думи бяха записани в различни краища на Съединените щати, по различно време, а въпреки това те като че ли говорят в един глас. Книгата съдържа думите на тези учители, познаващи Тайната, а също и невероятни истории за различни нейни приложения.
 
6.”Метатайната” - Мел Гил линк към книгата.
Изумителната книга, родена от гения Мел Гил, ти казва как да се грижиш за себе си отвътре навън. Тя е практична, хипнотична, вдъхновяваща и изпълнена с мистична, но приложима мъдрост. Собствената му история приковава вниманието. Тя ще те „залепи“ за книгата.
 
7.”Мислещия човек” - Джеймс Алън линк към книгата.
От „Мислещият човек“ можете да почерпите гений, сила и магия. Тя се е доказала като една от най-добрите и вечно актуални книги за самопомощ в най-добрия смисъл на тази дума. По- подходящ термин би бил „самоокриляване“ – или „самореализация“. Тази книжка ни показва, че всеки от нас има заложби за велики дела и ни дава средствата, за да ги постигнем.
 
8.”Уроците на Джим Рон”.
В тази книга е скрита огромна сила.Тя цели да  трансформира тези думи които са в нея в идеи и емоции, които да станат инструменти и с тяхна помощ да създадете нов живот, с нови цели и нови твърди решения, да постигнете това, което искате, и да бъдете такива, каквито искате.
 
9.”Седемте духовни закона на успеха” - Дийпак Чопра линк към книгата.
Тази книга е озаглавена „Седемте духовни закона на успеха”, но заглавието й би могло да бъде и „Седемте духовни закона на живота”, защото природата прилага едни и същи принципи при сътворението на всяко нещо в материалния свят — всичко, което можем да видим, чуем, усетим с обонянието си, вкусим или докоснем.
 
10.”Живот без граници” - Робърт Стоун линк към книгата.
Защо хората са постоянно отчаяни? Имат си много причини: работата, здравето, децата, наркотиците, сигурността, престъпленията, политиката, войната, данъците, чужденците, образованието, насилието, околната среда, транспортът, шумът, цените, съседите. Навярно и вие бихте прибавили още причини.Какво можете да направите по въпроса?Ще намерите отговора в тази книга.
 
ИЗТОЧНИК: https://uniblogbg.com/andreipetkov/2016/03/15/10-книги-които-ще-променят-живота-ти/