Меню
Вашата количка

Белият огън

 Белият огън
 Белият огън
Изчерпан
 Белият огън
 Белият огън
Белият огън
"Белият огън" е роман с трилър сюжет на писателите Дъглас Престън и Линкълн Чайлд. 
 
Главният герой е специален агент на ФБР на име Алойшъл Пендъргаст. Той предприема спешно пътуване до известен и скъп курорт намиращ се в Колорадо, защото трябва да окаже своята помощ на Кори Суонсън, която е негово протеже. Проблемите на Суонсън са свързани със сериозна грешна стъпка извън закона.
 
Кори е била на място, на което е извършен умишлен палеж на няколко постройки, които са изгорели заедно с хората, които са ги обитавали. Агентът от "Белият огън" успява да и помогне и да я отърве от решетките. 
 
Когато се среща с Кори, Пендъргаст разбира, че тя има интересна информация относно открити останки на група убити миньори. Останките са кости отпреди 150 години и вероятната причина за смъртта до момента била - нападение от мечка.
 
Тази тайна за истинската причина за смъртта на тези хора е толкова страшна и шокираща, че в представите на агента са за нещо, което би застрашило живота в курорта повече от неизвестния подпалвач. Докато тече разследването се оказва, че има факти, които съвпадат като съдържание в една книга. Тези факти героят на Дъглас Престън и Линкълн Чайлд е срещал в разказана история от роман на Шерлок Холмс.
 
Прочитането на този отдавна забравен роман ще намери пътя към неизвестния подпалвач от "Белият огън". Докато обикалят мястото на престъплението всичко е покрито с дебел сняг, Кори попада в застрашаваща опасност, а на агента се налага да опази местността от пълно опожаряване.
Книги
Издател Бард
Брой страници 432
Език български
Година на издаване 2016
Корици меки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: Изчерпан 
  • Продукт: 9789546556578
16.99лв