Меню
Вашата количка

Да предотвратим и излекуваме сърдечните заболявания

Да предотвратим и излекуваме сърдечните заболявания
НОВ ПРОДУКТ
Да предотвратим и излекуваме сърдечните заболявания

Да предотвратим и излекуваме сърдечните заболявания отправя предизвикателство към конвенционалната кардиология. Д-р Есълстин – хирург, изследовател и клиницист, предлага лесен и прост метод, с който веднъж и завинаги да се справим с епидемията от сърдечни заболявания. Като се позовава на революционните резултати от своето двайсетгодишно изследване на храненето, авторът представя убедителни доказателства, че промяната на диетата може не само да предотврати и спре по-нататъшното развитие на сърдечните заболявания, но и да обърне ефекта от тях.


Такава диета може също да елиминира необходимостта от скъпи и инвазивни хирургични интервенции като поставяне на байпас и стентове, независимо колко е напреднало заболяването. Д-р Есълстин започва изследването си с група пациенти, на които традиционната медицина не успява да помогне. Само месеци след като започват да следват растителна диета без мазнини, симптомите им на стенокардия намаляват, нивата им на холестерол спадат значително и се отбелязва сериозно подобрение в притока на кръв към сърцето. Двайсет години по-късно по-голямата част от пациентите на д-р Есълстин продължават да следват неговия режим и остават устойчиви на инфаркт.


Книгата дава научно обяснение на постигнатите от д-р Есълстин изключителни резултати и предлага на читателите същия прост хранителен план, който променя живота на неговите пациенти завинаги. В допълнение към това д-р Есълстин предоставя повече от сто и петдесет вкусни рецепти, на които той и съпругата му се наслаждават от години и които препоръчват на пациентите си.


Издържала проверката на времето и станала класика в областта, книгата на д-р Есълстин е мощен призив към промяна в съществуващите възгледи за лечението на коронарната болест.

Книги
Издател Изток-Запад
Брой страници 336
Език български
Година на издаване 2023
Корици меки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9786190112938
22.90лв
Купи