Меню
Вашата количка

"Златна колекция Вицове" - 3

"Златна колекция Вицове" - 3
"Златна колекция Вицове" - 3
"Златна колекция Вицове" - 3
"Златна колекция Вицове" - 3
"Златна колекция Вицове" - 3
"Златна колекция Вицове" - 3 е книжка, част от колективната поредица, събираща на едно място невероятни вицове и анекдоти.
 
Най-вероятно всеки, който прочете заглавието на подобна книга би си казал, за какво да давам пари за издание с вицове, след като в Интернет мога да намеря безкрайно разнообразие от какви ли не смешни текстове. Разбира се, че вие решавате дали ще ползвате нещо безплатно след като ви се предоставя подобна възможност, но издателите на "Златна колекция Вицове" - 3 са помислили и за няколко аргумента в тяхна полза.
 
Тук всеки един виц е специално подбран, изпробван и редактиран, а замислете се да се направи всичко това за над осемстотин вица (включени в съдържанието на предишните две книги). Само тук техният брой е вече 603. Всички знаем, че не е лесно да се запаметяват вицове, но ако имате тази книжка, вие ще можете да си ги отбелязвате и така да се сдобиете с ваша собствена колекция. И последният аргумент е свързан с това, че подобна книга би била чудесен неангажиращ подарък за всеки, който бихте искали да развеселите.
Книги
Издател Акцент 96/БГ Книга
Брой страници 192
Език български
Размери 180x130 mm
Година на издаване 2017
Корици меки
Тегло 200

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789549026009
11.99лв
Купи