Меню
Вашата количка

"Зодиакална нумерология" - книга втора

"Зодиакална нумерология" - книга втора
"Зодиакална нумерология" - книга втора
"Зодиакална нумерология" - книга втора
"Зодиакална нумерология" - книга втора
"Зодиакална нумерология" - книга втора
"Зодиакална нумерология" - книга втора е ръководство, което е продължение на първото издание със същото заглавие, техен автор е Марта Александрова-Бойо.
 
Тук ще бъдат приложени принципите, които са свързани със съчетаването на двете системи, зодиакалната, която функционира, чрез използването на дванадесетте зодиакални полета и нумеричната система, която е свързана с числата от едно до девет. При това съчетание се обособяват сто и осем типажа на личността. Техните характеристики, може да прочетете в основната книга по темата, но с помощта на това ръководство.
 
След проведените задълбочени обсъждания на Марта Александрова-Бойо във връзка с тази тема, се налага включването на по-разширени насоки, относно използването на приложения метод. В "Зодиакална нумерология" - книга втора ще научите, как се съставя четиристепенна зодиакално-нумерична карта, чието интерпретиране трае по цикли и години през целия ни живот. Когато определите своя рожден слънчев знак и изчислите личната си нумерична вибрация, която е свързана с общия сбор на числата от вашата рождена дата, ще получите основната си жизнена тоналност, която попада в дванадесетте зодиакални полета.
 
Тоналността, до която ще достигнете, благодарение на "Зодиакална нумерология" - книга втора е различна от полето на рождения ви слънчев знак, изключение е само ако рождената нумерична вибрация е равна на единица, тогава рожденият знак и тоналността съвпадат. В книгата са разработени моделите и на трите типа хора: кардинален, подвижен и неподвижен тип.
Книги
Издател Кибеа
Брой страници 168
Език български
Размери 14x22
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 258

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789544747602
15.00лв
Купи