Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Често задавани въпроси

Данни за клиента

За да пазарувате от dbooks.bg не е необходимо да бъдете регистриран потребител. Регистрацията ви дава някои предимства като следене на статуса на поръчката , история на предишни поръчки и т.н.
 
 
 
Ако изберете да се регистрирате е необходимо да натиснете бутон "Регистрация" , който ще ви отведе до форма за попълване на вашите лични данни.   
 
След като завършите регистрацията си , на посочения e-mail за връзка ще получите потвърждение за успешна регистрация. Писмото ще съдържа и линк, върху който трябва да кликнете, за да активирате акаунта си. Тази активация е задължителна, за да ви разпознава сайта като регистриран потребител.
 
В случай, че забравите Вашата парола, можете да изберете бутона "ВХОД" и при отваряне, в средната част на Вашия екран въведете e-mail-а , с който сте се регистрирали. Паролата ще Ви бъде изпратена веднага и Вие ще можете да пазарувате отоново през акаунта си .
 
 
 
Когато влизате в магазина като регистриран клиент, е необходимо да минете през етап на идентификация.
 
 

Доставка

Цена за доставка:

                                                                  ·         Цената за доставка от www.dbooks.bg е 3.00лв.

·                                                                           При поръчка над 50.00лв. доставката е безплатна!

  При поръчка на стойност под 7.99лв цената на доставката ще бъде спрямо тарифите на   ''Speedy''и''Еконт'' 

Срок за обработване и доставка: 

·         Всяка поръчка направена в работен ден от 00:00 часа до 15:00 часа се обработва в рамките на същият работен ден!

·         Поръчка направена в работен ден след 15:00 часа се обработва на следващият работен ден, след 10:00 часа.

·         Поръчка, направена след 16:00 ч. в петък (или последен работен ден, преди поредица почивни) се обработва след 10:00 часа в понеделник (или на първият възможен работен ден, след 10:00 часа).

·         Поръчаните продукти се доставят с куриер на посочения адрес за доставка в рамките на два до пет работни дни, като срокът може да бъде удължен (почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни условия). 

·         www.dbooks.bg си запазва правото едностранно, без да информира потребителя да удължава посочените срокове с до седем дни!

·         Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което ще бъдете уведомени своевременно от наш сътрудник.

·         www.dbooks.bg не носи отговорност в случай, че забавянето се дължи по вина на куриера, извършващ доставката.

Важно:

·         Заявените и поръчани артикули се доставят от куриерска компания "Speedy"или ''Еконт Експрес'' като доставката се извършва на предварително посочен от клиента точен адрес.

·         При получаване на пратката си заплащате само посочената стойност на наложения платеж и задължително проверявате цялостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

·         Ако сте платили предварително (чрез системите за OnLine разплащания на PayPal, ePay или EasyPay, по банков път или с карта, НЕ дължите плащане на куриера. В този случай можете да отворите пратката веднага след като я приемете и в случай, че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви (при условие, че това е възможно).

·         При посочен неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон за доставка и контакт с потребителя, прави поръчката НЕвалидна и НЕ обвързва www.dbooks.bg със задължението за изпълнение на доставката.

·         В случай, че Клиентът НЕ бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на пратката си в този срок, www.dbooks.bg се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

·         Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката, като в този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

 

Плащания

1. Наложен платеж (плащане на куриер при доставка)

Заплащането на дължимата сума става при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.

 

2. Чрез Банкова карта

С този метод можете да платите с банкова карта издадена от Българска или чужда банка директно, като транзакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ).

Видовете приемани карти са: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.

За идентифицирането Ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode.

 

3. Чрез Банков превод

Можете да извършите плащане на дължима сума по извършена поръчка като доставка се извършва САМО след потвърждение за банков превод на дължимата към поръчката сума.
Сумата се превежда по сметка, в лева :

Уникредит Булбанк
IBAN:   BG67UNCR70001519278921
BIC:   UNCRBESF
ЕМС-СОФИЯ ЕООД 

Всички такси и комисионни са за сметка на клиента. 
В основание за плащане задължително вписвайте номер на поръчката!

 

 

Всички посочени цени са в български лева и са с включено ДДС.

Поръчка на книга

Ако не намирате търсената книга в каталога, свържете се с нас. Ние ще направим всичко възможно за да ви бъде доставена.