Меню
Вашата количка

Играчки Thinkle Stars™

Производител: thinkle stars Продукт: S17575BG
Музикална играчка за малките откриватели. Трите калинки – майка, татко и мъниче могат да се закачат една за друга. Или да се поставят една върху друга. Забавна игра за малките ръчички...
19.99лв
IPEN ЗАБАВЛЕНИЕ С ДУМИ И ИЗРЕЧЕНИЯ IPEN ЗАБАВЛЕНИЕ С ДУМИ И ИЗРЕЧЕНИЯ
Изчерпан
Производител: thinkle stars Продукт: 5662
СЪДЪРЖА: УМНА ПИСАЛКА И 30 КАРТИ-ПЪЗЕЛА С БУКВИТЕ ОТ АЗБУКАТА И ДУМИ.   С избор на някоя от 4-те игри, детето ще чуе буквите от азбуката, 30 думи, ще се научи да съставя изречения и да разпознава буквите от азбуката. Лесна и забавна образователна игра, която представя предизвикателс..
29.99лв
IPEN ЗАБАВНА МАТЕМАТИКА IPEN ЗАБАВНА МАТЕМАТИКА
Изчерпан
Производител: thinkle stars Продукт: 5661
СЪДЪРЖАНИЕ:   iPEN писалка & 40 карти-пъзела с двойки числа от 1 до 20 Събирането, броенето, сравняването на числата е лесно и забавно с 4-те игри на интерактивната iPEN Забавна Математика. Детето ще надгради знанията си по математика, решавайки много задачи по математика за 1-в..
19.99лв
IPEN РАЗКАЗВАЧ НА ПРИКАЗКИ IPEN РАЗКАЗВАЧ НА ПРИКАЗКИ
Изчерпан
Производител: thinkle stars Продукт: 5624
Иновация от Thinkle Stars™, посредством специална технология върха на писалката iPEN разчита текста от страничките на книжката.   СЪДЪРЖАНИЕ:   iPEN писалка & книжка с 12 приказки Играчката стимулира детското четене с разбиране на текст. Съдържа 12 поучителни детски..
34.99лв
IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА“ IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА“
Изчерпан
Производител: thinkle stars Продукт: 5773
Част от знанията на играчка се припокриват с тези от училиния предмет «Човек и природа» в 1, 2 и 3 клас. Чрез забавна игра, детето с лекота ще научи за животинския и растителен свят в България, националните празници, застрашените видове в България, човешкото тяло, световните забележителности, ге..
29.99лв
Производител: thinkle stars Продукт: 073256
"Колелото на знанията" на "Thinkle Stars" е лесно преносима образователна играчка с 30 двустранни карти на теми от предучилищна подготовка.   Начин на игра:  • Детето трябва да търси отговорите на въпросите от картите. "Колелото на знанията" ще сигнализира верен или неверен изб..
23.99лв
THINKLE STARS Смартфон ПАТЕ THINKLE STARS Смартфон ПАТЕ
Изчерпан
Производител: thinkle stars Продукт: 075745
Комплекта включва: • Смартфон Пате; • Книжка с 10 любими песнички. Характеристики: • С музикалния смартфон детето ще слуша десет любими детски песнички – седем на български език и три класически песни, изпети на английски език. • В книжката с красиви илюстрации детето ще открие т..
19.99лв
БЕБЕШКО МУЗИКАЛНО КИЛИМЧЕ ПИАНО БЕБЕШКО МУЗИКАЛНО КИЛИМЧЕ ПИАНО
Изчерпан
Производител: thinkle stars Продукт: AZT-30-A-003
Музикално бебешко килимче с размери 70 х 50 см.   Изпълнява весели мелодии от различни музикални инструменти.   14 звуци и мелодии, 7 музикални инструмента С контрол силата на звука С бутон за включване/изключване...
24.99лв
БРЪМБАР ПЪЗЕЛ БРЪМБАР ПЪЗЕЛ
Изчерпан
Производител: thinkle stars Продукт: S0308
Три забавни и изненадващи пъзела.   Цветните квадратчета се обръщат, за да се нареди пъзела и завърши картинката.   Девет закачливи звуци и мелодии.   Играчката е проектирана  за малките ръчички, като има удобни дръжки за хващане.   12+ месеца..
16.99лв
БЪРЗИ БУКВИ игра на карти БЪРЗИ БУКВИ игра на карти
Изчерпан
Производител: thinkle stars Продукт: 26147
Бъди първият освободил се от картите си. За да свалиш своя карта тя трябва да има поне една обща буква с целевата карта. Намери еднаквите букви от картите! Победител в играта е първият играч останал без карти! Бързо темпо на игра. Използват се и двете страни на картите...
4.49лв
Производител: thinkle stars Продукт: 26149
Събери най-много карти! Получаваш карти ако намираш уравненията с еднакъв резултат. Играта упражнява бързо събиране до 10...
4.49лв
Производител: thinkle stars Продукт: 26126
Брой играчи: 2-4 Съдържание: • 4 карти – пъзели • 24 пъзел части с животни • 1 спинър Как се играе: Отделете частите на пъзела с животни от игралните карти. Най-малкият играч започва първи, като завърта спинъра. Необходимо е да намери животното, което показва стрелката на спи..
14.99лв
Показани 1 от 12 | 83 (7 Страници)