Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Не се сърди човече – Змии и стълби

Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Коментари (0) | Добави коментар

BGN

19.90 лв.

Цена на доставка за цялата страна 3.00 лв без допълнително оскъпяване. За стоки на стойност над 50лв. доставката е безплатна. Всички цени са с ДДС.

  • Наличност: В наличност
  • Продукт: #7290010150922
Купи
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

Възраст: 4+

Брой играчи: 2 – 4

Две състезателни игри за цялото семейство

 

Не се сърди човече

Цел на играта:

Четирите фигури трябва да достигнат до крайната цел.

Как се играе?

Участникът  хвърля зарчето и се движи с една от фигурките,според числото, което е хвърлил, по посока на часовниковата стрелка. От началната позиция фигурките могат да се движат, само ако участникът е хвърлил зар 6. Ако имате 6, може да извадите фигурка от къщата или да продължите да движите вече извадена такава.Получавате и бонус – още едно хвърляне на зара. Ако стигнете до квадратче,където се намира фигурка на друг играч, то я връщате на начална позиция в неговата къща и заемате неговото място.

След като играч направи пълна обиколка на игралното поле,той се отправя към центъра в съответния цвят. Там фигурките вече са защитени и не могат да бъдат отстранени.

Кой  победител?

Победител е този,който първи вкара четирите си фигурки в центъра на игралното поле.

 

Змии и Стълби

Цел на играта:

Играчите да достигнат до квадрат номер 100,което е крайната цел.

Как се играе?

Поставяме фигурките на начална позиция – квадрат номер 1. Хвърляме зар и който е хвърлил най-голямо число започва първи, след което играчите се редуват от ляво на дясно. Участникът хвърля зар и движи фигурката според числото,което му се е паднало. Ако стигнете стълба се изкачвате по нея до квадратчето, до което води. Ако стигнете до глава на змия, се плъзгате надолу по опашката и така се връщате на по-задна позиция. Ако хвърлите 6 – получавате бонус още едно хвърляне на зара. Ако достигнете квадрат, на който се намира фигурката на друг играч, го изпращате в начална позиция.

Кой е победител?

Победител е този, който първи стигне квадрат номер 100,но с точно хвърляне на зара.

Напишете коментар