Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

ПИНО ИГРА БОЛНИЦА

Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Коментари (0) | Добави коментар

BGN

72.00 лв.

Цена на доставка за цялата страна 3.00 лв без допълнително оскъпяване. За стоки на стойност над 50лв. доставката е безплатна. Всички цени са с ДДС.

  • Наличност: Изчерпан
  • Продукт: #8422
  • Производител: PINO
Продуктът е изчерпан!

Попълнете вашите данни и ще ви уведомим по имейл, когато е наличен отново.

Играчка, която развива въображението на децата. При игра с нея могат да се измислят безброй много житейски ситуации, свързани със здравето и посещение на лекар. Чрез тази игра родителите могат да помогнат на детето си да преодолее страха си и стреса от ходенето на лекар - като му обяснят какво го очаква и защо е важно да бъде прегледано. Могат също така да му обяснят същността на работата на лекарите и как протича един техен работен ден. Когато свърши играта болницата просто се затваря и става на практично куфарче, което служи за съхранение на играчката.
 
Размери: 20 х 19 х 17 см.
 
Не се препоръчва за деца под 3 години.
 
Играчките „ПИНО” са изработени от висококачествена дървесина и са напълно безвредни за здравето на децата.
В производството се използва дървесина с най-високо качество и неутрален аромат. Всички повърхности са гладки и ръбовете са заоблени. За изработката на играчки „ПИНО” се използва материал от иглолистни и каучукови дървета. Играчките „ПИНО” са произведени в съответствие с европейския стандарт EN 71. Качеството се контролира по целия производствен процес. Независимо от това се правят изпитания и анализи по отношение на качество и безопасност в независима лаборатория – IHTM, Белград.
 
По този начин родителите могат да бъдат сигурни, че в ръцете на техните деца има напълно безопасни играчки, изработени от естествени материали.

 

Напишете коментар