Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

ПИНО КУТИЯ С ДЪРВЕНИ ИНСТРУМЕНТИ

Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Коментари (0) | Добави коментар

BGN

60.00 лв.

Цена на доставка за цялата страна 3.00 лв без допълнително оскъпяване. За стоки на стойност над 50лв. доставката е безплатна. Всички цени са с ДДС.

  • Наличност: Изчерпан
  • Продукт: #7692
  • Производител: PINO
Продуктът е изчерпан!

Попълнете вашите данни и ще ви уведомим по имейл, когато е наличен отново.

Размер: 31 х 13,5 х 15,5 см.
 
Възраст: Не е подходящо за деца под 3 години.
 
 
 
Дървена кутия с дървени инструменти. Съдържа чук, трион, отверка, гаечен ключ, планки, разноцветни болтове, гайки и пирони.
 
Дървените инструменти издават приятен звук при игра, който стимулира активността и движенията на децата. Изработени са в 4 основни цвята, които привличат и задържат вниманието на детето за продължително време и събуждат чувство за естетика в него. Чрез тази играчка децата ще открият много нови възможности в заобикалящия ги свят. Инструментите приличат съвсем на истински и децата ще изпитат задоволство, че имат същите инструменти като техните родители.
 
Продава се в стилна картонена кутия, която прави играчката много подходяща за подарък.
 
Играчките „ПИНО” са изработени от висококачествена дървесина и са напълно безвредни за здравето на децата.
В производството се използва дървесина с най-високо качество и неутрален аромат. Всички повърхности са гладки и ръбовете са заоблени. За изработката на играчки „ПИНО” се използва материал от иглолистни и каучукови дървета. Играчките „ПИНО” са произведени в съответствие с европейския стандарт EN 71. Качеството се контролира по целия производствен процес. Независимо от това се правят изпитания и анализи по отношение на качество и безопасност в независима лаборатория – IHTM, Белград.
 
По този начин родителите могат да бъдат сигурни, че в ръцете на техните деца има напълно безопасни играчки, изработени от естествени материали.
 

 

Напишете коментар