Меню
Вашата количка

ПИНО ДИДАКТИЧЕСКА КЪЩА

ПИНО ДИДАКТИЧЕСКА КЪЩА
ПИНО ДИДАКТИЧЕСКА КЪЩА
ПИНО ДИДАКТИЧЕСКА КЪЩА
ПИНО ДИДАКТИЧЕСКА КЪЩА
ПИНО ДИДАКТИЧЕСКА КЪЩА
ПИНО ДИДАКТИЧЕСКА КЪЩА
ПИНО ДИДАКТИЧЕСКА КЪЩА
Описание
размери: 27x20x19 cm
 
възраст: подходящо за деца на възраст от 18 месеца до 6 години.
 
 
 
Дидактическата къща съчетава няколко игри за различни възрасти на детето  - сортер за форми, броене и разпознаване на числата, нанизване на връв, запознаване с часовника и първи математически операции. Всичко това е облечено във веселата форма на цветна къща с отваряща се вратичка.
 
По този начин играчката стимулира развитието на ключови умения - разпознаване на цветове и форми, фини двигателни умения, броене, разпознаване на часовника, координация на движенията, концентрация. 
 
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
 
Играчките „ПИНО” са изработени от висококачествена дървесина и са напълно безвредни за здравето на децата.
В производството се използва дървесина с най-високо качество и неутрален аромат. Всички повърхности са гладки и ръбовете са заоблени. За изработката на играчки „ПИНО” се използва материал от иглолистни и каучукови дървета. Играчките „ПИНО” са произведени в съответствие с европейския стандарт EN 71. Качеството се контролира по целия производствен процес. Независимо от това се правят изпитания и анализи по отношение на качество и безопасност в независима лаборатория – IHTM, Белград.
 
По този начин родителите могат да бъдат сигурни, че в ръцете на техните деца има напълно безопасни играчки, изработени от естествени материали.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Производител: PINO
  • Продукт: 8583
77.00лв
Купи