Меню
Вашата количка

Игрите на палавата виелица

 Игрите на палавата виелица
 Игрите на палавата виелица
 Игрите на палавата виелица
 Игрите на палавата виелица
Игрите на палавата виелица
Юлия Момчилова е родом от Сливен, но е изживяла по голямата част от младия си живот  като дете и студентка в Бургас. Тя е написала многобройни детски приказки, също е и автор на детски пиеси, стихотворения и сценарии. Известна е със сътворяването, на някои от илюстрациите в книжките си. В момента живее в столицата и е член на Съюза на българските писатели.
 
„Игрите на палавата виелица” е увлекателна и интересна книжка, пълна с любопитни моменти. Историята се разиграва върху очакването на пролетта. Всички я очакват с нетърпение, а изненадата за децата ще бъде, когато видят кой ще я доведе. 
 
Малката виелица се чувства самотно и скуката на студеното време я подтиква към желанието за чудни игри. Тя много ожелае  да участва в игри, но има един неразрешим проблем – не владее правилата на безопасна игра. Дали ще направи всичко възможно за да успее да играе правилно? Този отговор ще ни даде Юлия Момчилова.
 
Малчуганите, които ще се запознаят с тази приказна история от книгата „Игрите на палавата виелица”   ще научат как един различен образ се надява да си намери приятели за игри.
 
Книги
Издател Писец
Брой страници 40
Език български
Размери 20x29
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 196

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789549299328
5.00лв
Купи