Меню
Вашата количка

Империя на желанието

Империя на желанието
НОВ ПРОДУКТ
Империя на желанието

Целунах най-добрия приятел на баща ми.


Гуинет израства под грижите на баща си Кингсли – те двамата срещу целия свят. Майка ? никога не е била част от картинката, за разлика от Нейт – най-добрия приятел на баща ?. Двамата млади мъже са безскрупулни в бизнеса и изграждат от нулата правна империя, докато в същото време се грижат нищо да не липсва на малкото чувствително момиче. Поне до осемнайсетия рожден ден на Гуинет, когато младата жена се предава пред чувствата си и целува Нейт… само за да бъде отблъсната.


Сега, две години по-късно, е принудена да се омъжи за него.


Когато обаче автомобилна катастрофа изпраща бащата на Гуинет в кома, Нейт трябва да се погрижи за емоционално разбитата Гуен, а и да защити общата им адвокатска кантора от лешоядите, готови да я разкъсат парче по парче. Две години по-рано Нейт е отблъснал целувката на Гуинет, ужасен от желанието, което го завладява. Та тя е дъщеря на най-добрия му приятел, по-млада е от него с почти две десетилетия… и е абсолютно, напълно, тотално обсебила мислите му.


Сега, за да защити и нея, и богатството си, той трябва да се ожени за нея.


Всичко е заради бизнеса, разбира се. А не заради пламенното желание, което тлее помежду им, готово да се възпламени и да изгори и двама им.


Рина Кент е автор на бестселъри и повелителка на „от врагове до любовници“ романсите. Мрачните сюжети са стихията ?, а напрежението – най-добрият ? приятел. Нейните герои са злодеи и антагонисти, защото винаги си е падала по аутсайдерите. „Империя на желанието“ е самостоятелен роман, в чийто сюжет ще откриете герои с разлика във възрастта, брак по принуда и контрол.

Книги
Издател Сиела
Брой страници 400
Език български
Година на издаване 2022
Корици меки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789542840862
20.00лв
Купи