Меню
Вашата количка

"Новият свят" - том втори

"Новият свят" - том втори
"Новият свят" - том втори
"Новият свят" - том втори
"Новият свят" - том втори
"Новият свят" - том втори
"Новият свят" - том втори е заглавието на историческата творба на Уинстън Чърчил, която е печелила Нобелова награда. Това е историята на англоезичните страни, която ще бъде разгледана в четири тома.
 
Времето, за което се отнася изследването е внушително, около две хиляди години, които обхващат нашествието на римляните и се стига до събитията в Първата световна война. За литературната кариера на Уинстън Чърчил, тази книга е най-забележителното му постижение. Цялата му идея за реализирането на този проект е толкова амбициозна, че би била непосилна за изпълнение от обикновен човек или от обикновен писател. Точно и заради това текстът, който е написал британският политик е не по-малко необикновен.
 
"Новият свят" - том втори е монументален исторически труд, който се превръща в дълбочинно и проникновено свидетелство. Авторът му освен, че е най-големият държавник в историята на страната си е и забележителен разказвач. Разказът му включва разселването на англичаните от периода 1485г. - 1688 г. Последвалите победи върху сили като Испания, а по-късно си появата на американските колонии.  
Книги
Издател Пергамент Прес
Брой страници 408
Език български
Размери 14x21
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 517

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789546410887
17.99лв
Купи