Меню
Вашата количка

2019. Астрологична прогноза

2019. Астрологична прогноза
2019. Астрологична прогноза
2019. Астрологична прогноза
2019. Астрологична прогноза
2019. Астрологична прогноза
2019 е годината, в която ще се роди детето у вас. То беше заченато през 2017, през цялата 2018 растеше и се раз­виваше, а през 2019 истинският ви Аз ще се появи на бял свят. Ще бъдете призовани да се отнасяте към него с грижа и състрадание, да го отглеждате с любяща доброта и да му дадете безусловната обич, която майката дарява на новоро­дената си рожба.
 
Предстои ни интересна година. Редица планети се завръ­щат в дома на своите знаци, където нищо няма да възпре­пятства работата им – все едно засаждате растения на местата, от които са произлезли. От 2012 вече имаме Неп­тун в Риби, от декември 2017 – Сатурн в Козирог, а от ноем­ври 2018 – Юпитер в Стрелец. Това е много хубаво. Транзи­тът на Юпитер – планетата на сполуката и щедростта, в Стрелец е изключително благоприятен. Този аспект носи късмет, синхроничности, движение по течението, експан­зия, а така също възможности за пътуване и образование.
 
2019 година ще бъде арена на редица противоположности. От една страна, тя ни приканва да се фокусираме върху семейството, родителството и свиването на гнездо. От друга, тя ни подтиква да обърнем изрично внимание на кари­ерата и професионалното си развитие. Ще усетим на гърба си как противопоставя късмета, възможностите и сполука­та на забавянията, предизвикателствата и дисциплината. Добре е да свикваме да се чувстваме едновременно чудесно и ужасно. С други думи, имаме всички основания да наречем 2019 маниакално-депресивна година, в която ще трябва да се научим да постигаме равновесие и да съчетаваме противо­положностите.
 
Желая на вас и на вашите близки, приятели и домашни лю­бимци щастлива и здрава година на изобилие, съзидание, лю­бов и приключения. Прекрасно е да бъдеш човек, а ние сме щастливци, че сме се преродили в зората на Епохата на Во­долея, епохата на осъзнатостта.
Книги
Автор Гал Едем Сасон
Издател Кибеа
Брой страници 304
Език български
Година на издаване 2018
Корици меки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 954-474-793-0
15.00лв
Купи