Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Хората купуват също така:

2021. Астрологична прогноза. Светлина в мрака

Гласове: 3 Рейтинг: 2.7

Коментари (0) | Добави коментар

BGN

19.00 лв.

Цена на доставка за цялата страна 3.00 лв без допълнително оскъпяване. За стоки на стойност над 50лв. доставката е безплатна. Всички цени са с ДДС.

  • Наличност: В наличност
  • Продукт: #954-474-892-0
  • Автор:
  • Издател: Кибеа
  • Брой страници: 608
  • Език: български
  • Година на издаване: 2020
  • Корици: меки
Купи
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

Към моите сестри и братя по кръв и дух
 
България е в моето ДНК и винаги ще заема специално място в сърцето ми. Някои от вас може би знаят, че баща ми е от Варна. Израсъл съм с разказите за смелостта, добротата и състраданието на българите към моето семейство в мракобесни времена, когато фашизмът е заплашвал да унищожи света. Иска ми се да можех лично да ви представя книгата си „Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака“. Досега винаги съм представял книгите си на живо в София, но всички трябва да приемем предизвикателствата, които ни отправя духът на времето. Макар че не мога да присъствам физически, духом съм с вас.
 
Според рождената астрологична карта на България, съставена спрямо датата 24 април 680 година, през 2021 страната най-после ще се освободи от Сатурн, а през 2024 – и от Плутон, за да може духът на Водолей да я изцели. Тъй като България „е родена“ под знака на Телец, тя трябва да се справи с влиянието на Уран – планетата на пробуждането и революцията, стъпила върху нейното Слънце. Това се случва веднъж на 84 години. Процесът започна през 2020, когато мнозина от вас излязоха на улицата да демонстрират. Това ще се повтори през декември 2020 и през февруари 2021 година. Светлината на прожекторите ще се насочи към младите. От март нататък Юпитер – планетата на позитивния поток, се премества в дома на парите и талантите на България. Очаквайте подобряване на финансовото положение и световно признание за голям брой талантливи българи. Ще се гордеете с тях!
 
Знам, че през 2021 година отново ще бъда в София.
 
Дотогава четете много книги, обичайте много хора и се наслаждавайте на розите и заради мен!
 
Обичам ви!
 
ГАЛ
 
Палм Спрингс, Калифорния
 
Първата част на книгата дава цялостен поглед към 2021, която поема щафетата от 2020. Втората част описва подробно основните астрологични тенденции за всеки знак от зодиака.
 
Кога трябва да обърнем повече внимание на здравето си?
Кои дати са благоприятни за любовта и връзките ни?
Кои дни са подходящи за финансови операции?
Кои са ретроградните периоди на Меркурий и как да извлечем най-доброто от тях?
Какво вещаят слънчевите и лунните затъмнения за всеки знак?
Какво символизират 5-ицата (нумерология) и Металният вол (китайска астрология) за 2021?
И не на последно място, Срещата на седемте през февруари и Епохата на Водолея: Голямото откриване.
В прогнозата си за 2021 година Гал Сасон тълкува тези и ред други явления и синхроничности през фокуса на традиционната и китайската
 
астрология, кабала, митологията, картите таро и буквите на староеврейската азбука. Съвременният прочит на древното познание ни помага да посрещнем информирани предизвикателствата и шансовете на предстоящите 12 месеца.
 
И да направим първата крачка от мрака към светлината.
Напишете коментар
Още книги от автора "Гал Едем Сасон"