Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Хората купуват също така:

Испанска граматика

Гласове: 12 Рейтинг: 4.3

Коментари (0) | Добави коментар

BGN

12.00 лв.

Цена на доставка за цялата страна 3.00 лв без допълнително оскъпяване. За стоки на стойност над 50лв. доставката е безплатна. Всички цени са с ДДС.

Купи
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

Пред читателя е второто преработено и допълнено издание на Ииспанска граматика, Наука и изкуство, 1997. В него са изложени основните въпроси на фонетиката, морфологията и синтаксиса на съвременния испански език в практически аспект.
Материалът е представен в достъпна форма и онагледен с много примери от живия разговорен език, които са дадени и в превод на български.
Правят се съпоставки с българската граматика и се изтъкват особеностите и различията в двата езика.
Специално внимание се отделя на проблемите, представляващи трудност за българите, изучаващи испански – особеностите в употребата на глаголните времена и наклонения, условните изречения, неличните глаголни форми, глаголните перифрази и др.
В приложение в края на учебника са дадени спрежението на глаголите с обща и собствена неправилност и списък на думи, които изискват определени предлози.
Поради характера на застъпената проблематика, систематизирания начин, по който е представена, и акцентирането върху някои тънкости във функционирането на граматичните категории, учебникът може да служи при всички нива на обучение по практически испански език.
Напишете коментар
Още книги от автора "Адриана Миткова, Боряна Кючукова-Петринска"