Меню
Вашата количка

Феите

Феите
Феите
Феите
Феите
Феите
"Феите" е панорамна, богато илюстрована с красиви корици детска книжка, съдържаща адаптация по една от най-вълшебните световни приказки, книжката е подходяща за момиченца, които с нейна помощ ще се превърнат в истински феи.
 
Според една легенда, феите се появили за първи път, когато се родило първото бебе на земята, тогава неговият смях се разпръснал на хиляди парченца, от които изникнали феите. И така до наши дни, всеки първи смях на нечие бебе се превръща във фея, ето така всяко момиченце и момченце има своя собствена фея. Тази история е част от книгата на Дж.М.Бари - Питър Пан.
 
Преди много време в Титания, кралицата на царството на феите разпоредила всички техни тайни да бъдат скрити от външните обитатели. Но тя знаела, че навън има и деца, които носят част от прашеца им в душите си, затова само на тях позволила да надзърнат във вълшебния им дом. Сега с помощта на "Феите" и ти ще можеш да надникнеш в това вълшебното кралство. Тук магията е навсякъде от горските духчета до водните нимфи, от градинските пикси до домашните елфи, всички те ще бъдат около вас. Във "Феите" ти ще можеш да изследваш този вълшебен свят, да бъдеш в замъка на кралицата и да се запознаеш с Камбанка и Феята, най-известните представителки на това място.
Книги
Издател ИнфоДар
Брой страници 28
Език български
Размери 31x27
Година на издаване 2016
Корици твърди
Тегло 1047

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789547615731
27.99лв
Купи