Меню
Вашата количка

Боби и тайните агенти на Дядо Коледа

Боби и тайните агенти на Дядо Коледа
Боби и тайните агенти на Дядо Коледа
Боби и тайните агенти на Дядо Коледа
Боби и тайните агенти на Дядо Коледа
Боби и тайните агенти на Дядо Коледа
Коледно настроение и много смях ще донесе на малките читатели и на техните родители новата приказка на Юлия Спиридонова „Боби и тайните агенти на Дядо Коледа“ с илюстрации на Филип Цонкин. 
 
Един от най-популярните български детски писатели ни отвежда далеч на север, чак в Лапландия. Там, в недрата на планината Корвантунтури, се намира работилницата на Дядо Коледа, където елфите работят неуморно, за да може в коледната утрин всички послушни деца да получат своите подаръци. А за непослушните ще има само вълнени чорапи. 
 
Сред огромната купчина с писма до Дядо Коледа е и това на шестгодишния Боби. Списъкът му с желания е дълъг-предълъг. Но дали Боби е бил послушен? И как Дядо Коледа узнава кои деца слушат, за да им изпрати мечтаните подаръци? 
 
Юлия Спиридонова дава отговори на тези жизненоважни за малките читатели въпроси, като разкрива кои са тайните агенти на белобрадия старец. Това са всички птички, които остават да зимуват тук. Тя ни запознава с тях – кои са те, как изглеждат, какво се случва на тайните им съвещания и как изпращат докладите си до Лапландия. 
 
„Боби и тайните агенти на Дядо Коледа“ е съвременна коледна приказка – весела и познавателна, богата на илюстрации, с прекрасни послания към родителите и децата. Макар и палави, всички деца са добри и имат нужда от внимание и общуване. Коледа е времето на вълшебствата, а няма по-голямо вълшебство от обичта в семейството и нуждата да вършиш добри дела.
Книги
Издател Кръгозор
Брой страници 40
Език български
Размери 23х22
Година на издаване 2018
Корици меки
Тегло 350

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789547714090
14.00лв
Купи