Меню
Вашата количка

Борковите патила

Борковите патила
Борковите патила
Борковите патила
Борковите патила
Борковите патила
„Борковите патила” ни връща към позабравени ценности и приключения, към романтичната атмосфера на българското село, където ваканцията на децата се превръщаше в неспирно приключение и игри до забрава.
Борко и Галка са братче и сестриче, които живеят при баба и дядо на село. Всеки ден те откриват нови приятели и усвояват нови умения, учейки се от своите баба и дядо. Борко и Галка са палави до забрава, но и любознателни и бързо ще се превърнат в любими герои на всяко дете. Те откриват нови и нови приключения всеки ден, но се вслушват в съветите на по-възрастните и са техни първи помощници. В игрите, както и в белите, неизменно ще ги следват Шарко домошарко, рижавият котак, малката мишка, както и всички животинки от „огромното стопанство на голямо пространство” на техните баба и дядо, събрало всякакви живинки. Галка ще стане отмяна на своята баба, а Борко, макар и вече ученик, ще бъде винаги и завинаги дядов герой – момчето с най-силно чувство за отговорност.
Със своя жив текст и прекрасни илюстрации книжката „Борковите патила” ни пренася в романтичната атмосфера на българското село, където ваканцията се превръща в неспирно приключение. Патилата на Борко и Галка са забавни, а поуките от тях възпитават малчуганите в уважение и стремеж към знание.
Книги
Автор Галина Малина
Издател ИнфоДар
Език български
Размери 28x21
Година на издаване 2013
Брой на страници 20
Корици меки
Тегло 125 грама

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789547615335
5.99лв
Купи