Меню
Вашата количка

Мама Зайка

Мама Зайка
Мама Зайка
Мама Зайка
Мама Зайка
Мама Зайка
"Мама Зайка" е детска стихосбирка, включваща творбите на различни български автори. Стихотворенията са подбрани от издателство ПАН специално за малчугани между три и пет годишни. В книжката ще срещнете кратки и носещи позитивизъм стихотворения, които са много увлекателни заради главните герои в тях - животните. 
 
"Мама Зайка" включва любимите през последните десетилетия произведения на обичани български автори доказали се в майсторството си като писатели, когато се отнася за деца. Много от тези стихчета са символ и емблема за творчеството на поетите и малчуганите с удоволствие ги научават. Веселите истории, които са пресъздадени под формата на рими са увлекателни и ритмични, което често ги е превръщало в песнички възпяващи игривите животни в тях.
 
Поетите в тази детска стихотворна книжка са незабравими за българската литература, а техните думи остават вечни за всяко следващо поколение, а те са: Марко Ганчев, Леда Милева, Веса Паспалеева, Петя Александрова, Чичо Стоян, Дора Габе, Цветан Ангелов, Асен Разцветников, Цанко Лалев, Михаил Лъкатник и Атанас Душков. 
Книги
Издател ПАН
Брой страници 16
Език български
Размери 16x23
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 55

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789546606952
1.50лв
Купи