Меню
Вашата количка

С гатанки в ръка

С гатанки в ръка
С гатанки в ръка
С гатанки в ръка
С гатанки в ръка
С гатанки в ръка
"С гатанки в ръка" е малка детска книжка с дръжка включваща закачливи, занимателни и интересни стихотворни гатанки. Книгата е издадена от издателство ПАН и е подходяща за игра и образователно занимание за малки деца.
 
Публикуваните оригинални гатанки, които биха зарадвали всеки един малчуган са изработени под формата на занимателни загадки и задачи за да превърнат книжното занимание в дълга и приятна забава. Освен, че малките деца ще усвоят текстовете на интересните гатанки в "С гатанки в ръка" ще имат възможност и да се развиват решавайки различните упражнения и разгадавайки различните задачи.
 
Тази книжка е пример за това как една забавна игра може да доставя удоволствие на детето като то същевременно то ще успее да усвои и усъвършенства своите умения.
 
 Така задоволявайки детската любознателност и жаждата за научаване на нови неща, всяко малко дете ще има и възможност да развие собствените си способности свързани с подобряване на наблюдателността и да подобри силата и възможностите си на собствената си логическа мисъл
Книги
Издател Пан
Брой страници 16
Език български
Размери 21x28
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 67

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789546606624
3.50лв
Купи