Меню
Вашата количка

35 кила надежда

35 кила надежда
35 кила надежда
35 кила надежда
35 кила надежда
35 кила надежда
"35 кила надежда" е историята на едно момче и неговите житейски избори, детската книга е дело на писателката Анна Гавалда.
 
Житейската притча на Грегоар ще го постави пред избори свързани с неговото начало на живота му като голям човек, той трябва да избере собствения си път, ще бъде повлиян от любовта, ще бъде изпитана неговата и тази на другите хора преданост и всичко ще бъде погледнато през призмата на семейното влияние.
 
Поетичният разказ започва с описанието на едни мечти, които той много желае да се сбъднат.  Животът на Грегоар, когато е ученик не се развива добре, той едва изкарва в училище до тринадесет годишна възраст повтаряйки два пъти един и същи клас. След това животът му се влошава още, специалистите твърдят, че страда от липса на внимание, а родителите му вземат решение да го изпратят в пансион, в който според тях той ще стане по-отговорен.
 
Но младото момче от историята на Анна Гавалда просто не харесва училището иначе наред с уменията му в смятането, писането и в други предмети, той е много сръчно дете, което може да майстори или поправя разни неща. Но това не се оказва достатъчно за да бъде оценен в училището му.
 
Единственият съюзник на героят от "35 кила надежда" е неговият дядо Леон, който го подкрепя и чиито инструменти Грегоар използва за своите изобретения. За неговите 13 години мислите, които нахлуват в главата му са повече от тревожни. Той се чувства като неудачник, който е попаднал в капана на образователната система и няма кой да се погрижи за неговите истински нужди. 
 
"35 кила надежда" ще ни покаже, че силата от мотивацията, понякога е по-силна от чистите академични знания.
Книги
Издател Унискорп
Брой страници 80
Език български
Размери 19x14
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 100

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789543304325
9.00лв
Купи