Меню
Вашата количка

Арабски приказки

Арабски приказки
Арабски приказки
Арабски приказки
Арабски приказки
Арабски приказки
"Арабски приказки" е сборник съдържащ детски приказки, подходящи за деца в юношеска възраст. В него са подбрани адаптации на едни от най-известните приказки на легендарната арабска муза - Шехерезада. Нейните истории са увлекателни и мистични, което задържа мигновено вниманието на читателите, които нямат търпение да разберат в какво приключение ще ги пренесе следващата арабска история, разказана с изкусното майсторство на Шехерезада.
 
Темите в книгата "Арабски приказки" са изключително разнообразни, от притчи за любовта, през приключения за предателства и вярност, до поучителни истории носещи в себе си една източна мъдрост наситена с просветление. В тези приказки силата на доброто е най-голямото качество на положителните персонажи, в края на всяка история то винаги побеждава. Друга сила, която застъпват историите е тази на братската и синовната обич, която може да победи всяко появило се зло.
 
Към всяка една от приказките в книжката ще срещнете прекрасни илюстрации в цветни или черно бели цветове допълващи прекрасното ви изживяване. 
Книги
Издател Жан-Жанет Аргирова
Брой страници 64
Език български
Размери 23x33
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 317

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789544801120
15.00лв
Купи