Меню
Вашата количка

Аз съм Карол Севиля

Аз съм Карол Севиля
Аз съм Карол Севиля
Изчерпан
Аз съм Карол Севиля
Аз съм Карол Севиля
Аз съм Карол Севиля
"Аз съм Карол Севиля" е книга специално написана за всички момичета, които обичат своята героиня Сой Луна, автор на това издание е самата Карол Севиля, защото това е нейната автобиография.
 
Тя ще ви въвлече за кратко в своя вълнуващ свят. Карол намира живота си за суперготин и луд след като на шестгодишна възраст решава да изпее нещо на една сцена, което я превръща в супер звезда.Тук тя ще се опита да ви обясни, защо обича да танцува, да пее, да играе, както и да говори (в което ще се убедите на следващите страници). 
 
Карол Севиля ще ви разкаже, каква роля е имала преди, как се е подготвяла за кастингите и какъв е бил животът и преди Луна Валенте и големите промени в него. Тук ще разберете, какво прави това момиче в своето лично пространство и какви са нейните ежедневни тайни. В "Аз съм Карол Севиля" тя ще ви разкрие, как се грижи за външния си вид, какво може да я забавлява или натъжи, както и какво ненавижда наистина около себе си. Прочете историята на нейния живот, за да разберете и какви са бъдещите и мечти.
 
Книги
Автор Карол Севиля
Издател Егмонт
Брой страници 152
Език български
Размери 17x24
Година на издаване 2017
Корици меки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: Изчерпан 
  • Продукт: 9789542720614
14.90лв