Меню
Вашата количка

Белия зъб

Белия зъб
Белия зъб
Белия зъб
Белия зъб
Белия зъб
 
Шедьовърът от американската литература на Джек Лондон „Белия зъб” е една от вечните класики в романите за юноши. Ако не сте преминали с вашето дете още през тази емоционална история, може би сега е моментът да го запознаете с приключенията и борбите на младото вълче.
 
Животът на Белия зъб е изпълнен с много лоши изпитания, които го променят завинаги. Той се скита в дивата пустош със страх от всичко и всички, навсякъде е гонен или нападан от други вълци и индианци, докато не загубва добрата си душа и се превръща в безкомпромисен звяр, който започва да сее враждебност.
 
Така негостоприемната го заобикаляща среда кара питомното сърце на вълка да забрави привързаността и добротата за да се справя в жестокия и коварен свят. 
Джек Лондон спасява от пагубно развитие любимия ни герой, отскубва го от злото като пресича пътя му с Уийдън Скот. Той харесва и се привързва към кучето с вълча кръв, като му предоставя необходимата доза търпение и обич за създадат накрая едно от най-красивите и емоционални приятелства в детската литературата.
 
„Белия зъб” е една от задължителните книги, които всеки трябва да прочете, а дори вече да сте го направили тя има какво да ви даде с всеки нов прочит.
Книги
Издател Хермес
Брой страници 224
Език български
Размери 20x13
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 196

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789542608820
4.95лв
Купи