Меню
Вашата количка

Битката за Лабиринта

Битката за Лабиринта
Битката за Лабиринта
Битката за Лабиринта
Битката за Лабиринта
Битката за Лабиринта
"Битката за Лабиринта" е книга четири от детската фентъзи поредица на американския писател Рик Риърдън озаглавена Пърси Джаксън и боговете на Олимп.
 
Главният герой в този роман е момче и той е познатият ви Пърси Джаксън, той трябва отново да смени своето училище и дори очакванията му за неговото представяне пред съучениците не са интересни. Но освен, че тази ситуация няма да бъде забавна за него, в един миг просто ще се превърне в чудовищна. Героят на Рик Риърдън среща един свой стар познат като тази изненадваща среща ще го въвлече в сблъсък с мажоретки, които са демони.
 
"Битката за Лабиринта" е четвъртия опит на злите сили да ликвидират Пърси Джаксън и този път ще бъдат много лоши в намеренията си. Подготовката за голямата война, която се планува върви към своя завършек. Скоро господарят на титаните Кронос и олимпийците ще се изправят един срещу друг. Дори лагерът на нечистокръвните няма да бъде безопасно място, след като се направят първите опити да бъдат разбити вълшебните му стени. 
 
За да спрат това, което може да се случи героят от "Битката за Лабиринта" и неговите приятели ще се втурнат директно към подземния свят, където ще ги дебнат изненадващи и смъртоносни опасности. Тяхната мисия, трябва да спре атаките на армията на титаните. 
Книги
Издател Егмонт
Брой страници 375
Език български
Размери 13x19
Година на издаване 2016
Корици твърди

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789542705437
12.90лв
Купи