Меню
Вашата количка

Бляскавият двор

Бляскавият двор
Бляскавият двор
Бляскавият двор
Бляскавият двор
Бляскавият двор
"Бляскавият двор" е роман за юноши създаден от писателката позната с бестселърите си от поредицата Академия за вампири - Ришел Мийд. Тази книга, предлага нова порция спиращи дъха приключения и романтика, която завладява главните герои.
 
Тя е млада и е графиня на Ротфорд, нейното име е Аделейд. Тя, трябва да вземе важно решени преди да се зазори, пред нея стои избор, от който зависи живота на цялото и семейство. Аделейд е принудена да се омъжи или да загърби всичко досега. Несломимият и дух я кара да направи смела постъпка, тя разменя самоличността си с тази на своята прислужница и така успява да достигне до лъскавите коридори на Бляскавия двор. Това място от историята на Ришел Мийд представлява училище по етикеция, в което порядките са строги.
 
Там, бедни момичета били превръщани в изискани дами, на които по-късно им намирали знатни съпрузи от Новия свят. Тези, които били най-старателни в обучението си може ли да получат бъдеще, за което не са и мечтаели. Героинята от "Бляскавият двор" е родена в такъв свят на разкоша, но никога не е притежавала правото да взима собствени решения. Въпреки това, залогът и е толкова голям, колкото и на другите момичета, това е единственото място, след което те могат да получат нов шанс. 
Книги
Издател Сиела
Брой страници 584
Език български
Размери 13x20
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 437

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789542821533
14.90лв
Купи