Меню
Вашата количка

"Наследниците" - 2: Историята

"Наследниците" - 2: Историята
"Наследниците" - 2: Историята
"Наследниците" - 2: Историята
"Наследниците" - 2: Историята
"Наследниците" - 2: Историята
"Наследниците" - 2: Историята от филма е занимателна детска книжка на издателство Егмонт направена по едноименната поредица за приключенията от юношеската сага.
 
От Острова на изгубените четирима злодеи се озовават в една нормална гимназия в САЩ и за привлекателната обстановка вече нещата няма да са както преди, толкова хубави. Злодеите ще променят всичко.
 
Когато и ти постъпиш в сградата на гимназията от "Наследниците" - 2: Историята от филма те очакват множество преживявания свързани с развитието на живота там. Когато сглобиш цялата картинка посредством приложените стикери, картинки за лепене и изрязване и след като оцветиш всеки интересен момент ти ще си дадеш сметка за това място.
 
Ще разбереш, че когато минаваш по коридорите можеш да разбереш и чуеш всяка по-пикантна и интересна клюка за някой от учениците в училището. Ще имаш полза, защото ще бъдеш наясно кои са най-новите модни течения сред облеклото и външния вид на тийнейджърите. Накрая опознавайки всички герои ще имаш възможност да определиш и собствената си същност, на коя група си представител - на мрака или на страната на доброто.
Книги
Издател Егмонт
Брой страници 192
Език български
Размери 14x21
Година на издаване 2017
Корици меки
Тегло 300

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789542720324
12.90лв
Купи