Меню
Вашата количка

Един ден на Бойко Методиевич

Един ден на Бойко Методиевич
Един ден на Бойко Методиевич
Изчерпан
Един ден на Бойко Методиевич
Един ден на Бойко Методиевич
Един ден на Бойко Методиевич
"Един ден на Бойко Методиевич" е четиво за веселие, изпълнено с хумористични истории написани от Веселин Порязов и забавни карикатури създадени от илюстраторите - Христо Комарницки и Чавдар Николов.
 
Този роман с картинки обрисува един ден от битието на своя герой - Бойко Методиевич, известен още и като вожда командващ територията. Освен лидер на територианците, той е и затворник. Четейки историята на Веселин Порязов и разглеждайки най-добрите карикатури създадени някога, вие несъмнено ще откриете удивителната прилика на персонажа с един реален съвременен български герой. Въпреки, че приликата в "Един ден на Бойко Методиевич", която виждате ви отвежда до личността на премиера на страната ни, то трябва да отбележим, че всичко това е случайност.
 
Животът на Бойко Методиевич, който ще бъде описан в книгата има връзка и аналогия и с историята в древен Рим, с две думи -  нищо ново под слънцето. Точно заради това, всяка една от главите и техните заглавия препращат читателя към сложността на ежедневието на един император.
Книги
Издател e-press
Брой страници 192
Език български
Размери 11x16
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 147

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: Изчерпан 
  • Продукт: 9789549281552
8.99лв