Меню
Вашата количка

Ромфея

Ромфея
Ромфея
Ромфея
Ромфея
Ромфея
Главната героиня на този роман Багрена е с много чувствена душа, която я изразява с четка и цветове с невероятен похват и завиден талант. Борил е истински майстор на ръчно изработени величествени оръжия. Те намират любовта в очите си, но трябва да защитят щастието си от дебнещи опасности. Въпреки, че са намерили перфектната половинка в лицето на другия те не могат да избягат от миналото си и трябва да разберат защо животът ги връща назад.
Решени на тази крачка те няма да тръгнат до лесно разрешение на съпътстващите ги беди. Когато се срещнат с първата си опасност те все още не подозират за истинската злина. Те се озовават в чудат свят от ерата на първите човеци в постройка, която прилича на занаятчийница и когато излизат навън разбират за съществуването на всевъзможни митични същества.
В цялата тази картина на праисторически зверове и хора те се запознават и с хора от своя свят: известни убийци, шпиони и престъпници. Освен война за своята любов двамата влюбени ще трябва да защитят и животите си, когато разберат, че те са умишлено въвлечени там от древна магия. Тепърва им престоят много вълнуващи е екстремни приключения. 
Писателят е популярен автор на постове в собствен блог. Казва за себе си, че фантастичното изживяване за него не присъства само в книгите му, а и в живота му.
 
Книги
Издател Монт
Брой страници 350
Език български
Размери 10x12
Година на издаване 2015
Корици меки
Тегло 136

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9786191690848
7.99лв
Купи