Меню
Вашата количка

Целувката на Сатаната

Целувката на Сатаната
Целувката на Сатаната
Целувката на Сатаната

Тринадесети век. Времена, в които тайни общества се раждат и си разпределят властта из картата на света. Огорчен ангел, изгубил своята любима, се е заклел да отмъсти на Господ, като унищожи цялата планета. Млад магьосник, подкрепен от Жак дю Моле и оцелелите тамплиери, след кладата на петък тринадесети ще направи всичко по силите си да го спре. Мистериозна личност, наричаща себе си Пастора, дърпа конците на всички им, подготвяйки световната сцена за господството на митичния орден.
В този роман ще се запознаете с Хасан Изабаар, който копнее да стане бог, и неговата демонична армия от Хашишани, с младия магьосник Дан, посветил живота си да спре Безликия, с изпепеляващата и трагична любов на Сатанаил и Елизабет, която ги отвежда до ада, с мъдрия Деваки Ама, предводител на тибетските пазители и храбрия самурай Тенкай, с жестокия магьосник Сулса, избил семейството на собствения си брат. Съдбите на всички герои се преплитат през годините, докато се стигне до фаталната битка, която ще реши съдбата на човечеството и ще се разбере, че няма нищо случайно и всичко е част от една голяма картина.
Тази история ще ви накара да се замислите за силата на приятелството, прошката и завистта. Ще ви натъжи, но и ужаси. Защото не може да се слезе в Ада, без да се усетят пламъците. Исторически факти и фантазия се преплитат с цел да се надникне не само в действията, но и в душата на героите, за да осъзнаем, че и най-голямото чудовище не винаги е било обърнато към злото.

Книги
Автор Зайн/Йордан Янев
Издател Демараж-Бургас
Език български
Размери 14x20
Година на издаване 2013
Брой на страници 280
Корици меки
Тегло 356 грама
Баркод 9789548726115

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: #
15.00лв
Купи