Меню
Вашата количка

P.S. Някой трябва да плати

P.S. Някой трябва да плати
P.S. Някой трябва да плати
P.S. Някой трябва да плати
P.S. Някой трябва да плати
P.S. Някой трябва да плати
Прочетете на хартия първия български аудиосериал, създаден специално за Storytel – „P.S. Някой трябва да плати“ е оригинална, остроумна, забавна и екстремна история в стила на „Бандата на Оушън“, поръсена с щедра доза „Мисията невъзможна”.
 
 
 
Хитовият аудиосериал на Storytel излиза на хартия, за да разкаже шеметната си история за големи пари и страховито отмъщение на острова, където се крият най-големите злодеи на света.
 
Екзотичният остров Сан Матадор не е отбелязан на картата, а за него знаят малцина. Островът е рай за бегълците от закона, които биха дали всичко, за да живеят спокойно в лукс и в анонимност. Под закрилата на суров диктатор, наричан Генералът, и неговите жестоки и изобретателни в забавленията си наследници те се чувстват в пълна безопасност.
 
Но един от жителите на новия остров не е успял да скъса съвсем с миналото си, когато е вършил жестокости в малка балканска държава. Попаднал е под прицела на международната компания P.S., която под прикритието на специализирани услуги в областта на сигурността всъщност налага правосъдие там, където законите са се провалили. Един от най-добрите агенти на фирмата е Майкъл, прекарал невинен дълги години в затвора, който е готов на всичко, за да получи отмъщението си. И сега лети към Сан Матадор, за да намери човека, който го е вкарал зад решетките.
 
Миналото не е погребано. И някой трябва да плати за него.
Книги
Автор Богдан Русев
Издател Сиела
Брой страници 348
Език български
Размери 14x21
Година на издаване 2021
Корици меки
Тегло 434

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789542833864
14.90лв
Купи