Меню
Вашата количка

БРИКС

БРИКС
БРИКС
БРИКС
БРИКС
БРИКС
"БРИКС" е книга на докторът по икономически дисциплини Николай Скарлатов, в която той разглежда действията на доминиращите в света върху световния ред и досегашното господство на САЩ. Това е поредната му успешна книга, след заглавия като Корупцията в България и Румъния, Сиртакито на Ципрас и др.
 
Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка, това се крие, зад тази абравиатура или това са тези, които искат да прекрояват политиката в световен план. Тяхната цел е да променят законите, които допреди това се определяха от САЩ. 
 
Промените и развитието на човечеството преминават толкова скоростно, че вече рядко се обсъждат детайлите около това. Технически напредък, иновации, всичко е невероятно, но се случва под строго начертани правила. Николай Скарлатов разглежда пречките, които застават пред БРИКС като въпросните правила, сред които използването на долара като резервна валута. Според тези страни е наложително световната търговия да продължи своя ритъм, но с използването и на рублата и юана. Ролята им в тази посока днес започва все повече да се усеща, най-вече заради значителните успехи на петорката в икономическата среда. Реформите вече се случват, а участието им в някои от световните организации нараства.
 
Книги
Издател Изток-Запад
Брой страници 420
Език български
Размери 22x14
Година на издаване 2017
Корици меки
Тегло 500

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9786190100201
20.00лв
Купи