Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Хората купуват също така:

Македония на кръстопът

Гласове: 16 Рейтинг: 3.9

Коментари (0) | Добави коментар

BGN

10.00 лв.

Цена на доставка за цялата страна 3.00 лв без допълнително оскъпяване. За стоки на стойност над 50лв. доставката е безплатна. Всички цени са с ДДС.

Купи
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

Изследването, което е под общата редакция на проф. Митев, има изключително интересни дълбочинни интервюта със съвременни жители на Македония, които споделят мнения, страхове, надежди, лични преживявания, спомени, въобще пъстра палитра от социално-психологически възприятия и изживявания, които оцветяват шарената картина на днешната македонска действителност. А тя е пълна с много наслоявания и проблеми. 
Интересното в това изследване е, че препратките от миналото (които са неизбежни в разговора Македония), оформят до голяма степен настоящето и хвърлят дълги сенки далеч напред в бъдещето. Освен всичко друго, уникалното на книгата е, че не само изследва нещо съществуващо, но и сама по себе си предстои. Със сигурност тя ще е украшение за библиотеката на този, който се интересува от съвременна Македония, от история, политика, антропология, балканистика и въобще всеки, който иска да надгради нещо върху собствената си обща култура.

Напишете коментар
Още книги от автора "Петър-Емил Митев,Антонина Желязкова,Антон Стойковски"