Меню
Вашата количка

Моята борба

Моята борба
Моята борба
Моята борба
Моята борба
Моята борба
"Моята борба" е един от най-скандалните и обсъждани трудове в историята на света, най-вече заради неговия автор - Адолф Хитлер. Той става повод за ожесточено обсъждане още при първото си излизане сред литературния свят през 1925 година, след което запазва скандалната си слава до края на 20.век. 
 
Има много неща в книгата, които могат да докажат как си е спчелила толкова много врагове и негативизъм, основна причина е виновникът за втората световна война Адолф Хитлер. Много хора са били на мнение, че не е редно "Моята борба" да се разпространява най-вече заради част от реакциите поместени на нейните страници.
 
Когато обаче пренебрегнем този ефект и вникнем в дълбочината на написаното ние ще получим ценна историческа информация около властта на Хитлер и принципите на неговата идеология. Тази информация е интересна, защото засяга един от най-ярките във военната история унищожителни процеси и битки. 
 
Това, което може да научим от текстовете в книгата е идеята за осъзнаването ни като общество и предпазването ни от повтарянето на тези грешки от миналото. 
Книги
Издател Веси
Брой страници 632
Език български
Размери 14x20
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 553

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789549640731
25.00лв
Купи