Меню
Вашата количка

Игра на смърт

Игра на смърт
Игра на смърт
Игра на смърт
Игра на смърт
Игра на смърт

Барбара Виктор е журналистка, от 1985 до 2001 година е работила за телевизия CBS, била е редактор в списанията „Ел", „Магазин" и „Фигаро", отразявала е всички важни събития в Близкия изток, интервюирала е много държавни ръководители на региона, сред които Ясер Арафат, крал Хасан, Ицхак Рабин, Ариел Шарон, крал Хюсеин, Муамар Кадафи. Обекти на нейния журналистически интерес са и американските президенти Рейгън, Буш и Клинтън. Барбара Виктор е автор на пет романа, преведени на повече от двадесет и пет езика, филмовите права за романа й ИГРА НА СМЪРТ са купени от френската продуцентка Кристин Гозлан за Телма филмс.

В Париж, на терасата на един ресторант, младата американка Лекси се готви да разпръсне праха на покойния си съпруг. В този момент пред ресторанта спира мерцедес. От него слиза шофьорът, който бързо се отдалечава, и млада жена с бебе в ръце. Жената се запътва към Лекси и я моли да подържи бебето й за малко. Младата вдовица поема детето, без да знае, че един мъж я дебне с поглед. Тя също така не знае, че той е таен агент, преследващ шофьора, който е международен терорист. Само след секунди мерцедесът се взривява - убита е майката на бебето, убити и ранени са десетки хора.
Ирония на съдбата ли е това или предумишлено убийство? Съучастник или невинен свидетел е Лекси? Ще оцелее ли тя в света на онези, които си играят на смърт?

Книги
Автор Барбара Виктор
Издател Сиела
Език български
Размери 21x14
Година на издаване 2008
Брой на страници 332
Корици меки
Тегло 300 грама

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789542802136
12.00лв
Купи