Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Хората купуват също така:

Любовта е целувка на дама

Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Коментари (0) | Добави коментар

BGN

14.90 лв.

Цена на доставка за цялата страна 3.00 лв без допълнително оскъпяване. За стоки на стойност над 50лв. доставката е безплатна. Всички цени са с ДДС.

Купи
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

"Любовта е целувка на дама" е книга наситена с много очарование и романтика, създадени от чудесния писателски тандем на Габриела Джакомети и Елизабета Флумери.
 
Пренасяйки се в тази атмосфера, няма как да не се почувствате запленени. Достатъчно е само да се разходите по калдъръмените улички или да се отклоните към полята сред хълмистите райони на Тоскана. Тук се сбъдват всички мечти, освен заради прекрасната природа, то и заради вкусната храна, която те оставя завинаги привлечен към това място.
 
Героите на Габриела Джакомети и Елизабета Флумери ще изживеят своята романтична любов, те ще забравят, че някъде извън тяхното изживяване съществува и друг живот. Моментите в "Любовта е целувка на дама" ще бъдат повече от съблазнителни и вкусни, те ще останат завинаги като един незабравим спомен и сън за нещо, което никога никой не е предполагал, че може да съществува. Но, какво друго може да очакваме от Италия, там просто реалността е такава.
 
Напишете коментар
Още книги от автора "Габриела Джакомети и Елизабета Флумери "