Меню
Вашата количка

Моите посмъртни приключения

Моите посмъртни приключения
Моите посмъртни приключения
Моите посмъртни приключения
Моите посмъртни приключения
Моите посмъртни приключения
Моите книги са по-важни от мен самата. Това всъщност е мисионерска литература. Това е опит да се разговаря с невярващите или търсещите хора чрез литературата на техния език. Тоест същото, за което говори апостол Павел ( с гърците говоря на гръцки...).

Юлия Вознесенская (по материали от сайта "Правая.Ру")

За творбите си "Моите посмъртни приключения" и "Пътят на Каснадра..." през 2003 г. Юлия Вознесенская получава званието "Най-добър автор на годината" на конкурса "Православната книга на Русия". В същата година става лауреат на ежегодния конкурс за произведения за деца и юноши "Алени платна" в раздел проза с книгата "Пътят на Касандра, или приключения с макарони".

"Моите посмъртни приключения" е повест-притча, образно разказваща за онова, което ни очаква след смъртта. В удивителните и понякога страшни приключения на главната героиня в задгробния свят, на читателя се откриват духовни истини, пазени от Православната църква. Какво
представляват митарствата на душата, които ни очакват след смъртта, какви изкушения ни дебнат - за всичко това разказват "Моите посмъртни приключения" - събрани безценни зърна от духовната мъдрост и опита на много хора.
Книги
Автор Юлия Вознесенская
Издател Омофор
Език български
Размери 16.5x11.5
Година на издаване 2005
Брой на страници 280
Корици меки
Тегло 200 грама
Баркод 1117952000008

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9549700496
4.50лв
Купи