Меню
Вашата количка

Нишката на покварата: Сказание за Сарамир 2

Нишката на покварата: Сказание за Сарамир 2
Нишката на покварата: Сказание за Сарамир 2
Изчерпан
Нишката на покварата: Сказание за Сарамир 2

Изминали са пет години след освобождаването на Наследничката на имперския трон - Лусия ту Еринима. Скрита в усойния лабиринт на разлома Ксарана, тя расте сред последователите на тайната организация Либера Драмач и проявява невероятните си способности. Кайку вече умее да контролира своята огнена сила, учи нови вълшебни умения и копнее да изпълни клетвата си пред Императора на боговете Оча. Мишани изпълнява опасна мисия, въпреки че баща й е пратил по петите й наемни убийци, а Асара на пръв поглед изчезва безследно.

Докато новият император си мисли, че управлява Сарамир, покварата на вещерските камъни разяжда земята, отравя посевите и изражда животните. Чаросплетниците се възползват от новия си статут, за да вършат потайните си скверни дела и хвърлят в ужас цялата империя.

Крис Удинг ни завръща в света на Сарамир, за да ни потопи в разразилия се конфликт между вещерите и хората, разкрили зловещата им тайна цел. Във втория том от трилогията "Сказание за Сарамир" младият англичанин впряга таланта си в изкусно пресъздаване на грандиозни батални сцени, които нямат аналог във фентъзи жанра.
 

Книги
Автор Крис Удинг
Издател Ера
Език български
Размери 21.5x14.5
Година на издаване 2005
Брой на страници 488
Корици меки
Тегло 428 грама
Баркод 9789549395143

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: Изчерпан 
  • Продукт: 9549395146
10.00лв
Уведоми ме