Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Хората купуват също така:

Птицата земетръс

Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Коментари (0) | Добави коментар

BGN

16.00 лв.

Цена на доставка за цялата страна 3.00 лв без допълнително оскъпяване. За стоки на стойност над 50лв. доставката е безплатна. Всички цени са с ДДС.

  • Наличност: В наличност
  • Продукт: #97895478362930
  • Издател: Intense
  • Брой страници: 192
  • Език: български
  • Размери: 13х20
  • Година на издаване: 2020
  • Корици: меки
  • Тегло: 242
Купи
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

НОСИТЕЛ НА НАГРАДАТА „ДЖОН ЛУЕЛИН РИЙС” ЗА НАЙ-ДОБЪР РОМАН НА ГОДИНАТА И НА НАГРАДАТА „ДЖОН КРИСИ” НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ЗА ДЕБЮТЕН РОМАН
 
Лили е там, в сумрачните ъгли на килията, в бръмченето на крушката над главата ми, плодовата мушица в периферията на полезрениетоми, която може и да е просто прашинка в окото ми. Щом се наведа напред, косата ми пада над лявото слепоочие и тогава разбирам, че Лили е вътре в лицето ми. Понякога имам чувството, че не вървя по обичайния за мен начин – крачките ми са по-къси, по-бързи, почти подтичвам, и тогава разбирам, че тя се е промъкнала и в краката ми.
 
Човек често вижда и усеща, но няма време да реагира, защото предупреждението идва твърде късно.„Птицата земетръс“ разказва какво се случва, когато настъпят сътресения – било то в земната кора или в човешките отношения.
 
Токио. Между две самотни чужденки, две напуснали родната Англия жени, се разгаря опасно, изпълнено със страст съперничество за обичта на загадъчен японец фотограф. Наситен от страсти, триъгълникът е готов да избухне – и да доведе до насилствена смърт, загадъчно изчезване и ужасяващо, незабравимо спускане в сърцето на един убиец.
 
Люси Флай – англичанка, която работи като преводач в Япония, се съгласява, макар и неохотно, да бъде гид на новодошлата Лили Бриджис, докато тя се установи. Животът, който са загърбили,свързва двете жени – Йоркшир е техен роден дом, но и минало, от което бягат. Минало, което биха искали да забравят, но което не търпи отхвърляне.
 
Когато разчлененото тяло на Лили е открито в Токио, основният заподозрян е Люси. Полицейското разследване става повод Люси да разкаже своята история. Музика, влечение към чуждите езици, страст и въображение – всичко това едновременно ? помага да се спаси, но и я свързва с миналото, от което отчаяно иска да се откъсне.
 
Сега обаче Люси трябва да докаже своята невинност. Но трябва първо да убеди самата себе си.
 
Задъхан и клаустрофобичен... проникновено описание на ревността, която може да избуи от нищо... Обещаващ дебют.
Times
 
Сузана Джоунс описва болезненото осъзнаване за изгубена любов и пропусната възможност с убедителна изтънченост.
Guardian
 
Вълнуващ... увлекателен и изпълнен с напрежение.
The Booklist
 
Въздействащ... смущаващ... невероятен и разтърсващ разказ.
Midwest Book Review
 
Написан с хладната безпристрастност на вероятен убиец, този красив и странен смразяващ трилър е завладяващ.
Glamour
Напишете коментар