Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

 • 0

Хората купуват също така:

Рейдър

Гласове: 12 Рейтинг: 4.2

Коментари (0) | Добави коментар

BGN

14.00 лв.

Цена на доставка за цялата страна 3.00 лв без допълнително оскъпяване. За стоки на стойност над 50лв. доставката е безплатна. Всички цени са с ДДС.

 • Наличност: Изчерпан
 • Продукт: #9789542801993
 • Автор:
 • Издател: Сиела
 • Език: български
 • Размери: 21x14
 • Година на издаване: 2008
 • Брой на страници: 356
 • Корици: меки
 • Тегло: 326 грама
Продуктът е изчерпан!

Попълнете вашите данни и ще ви уведомим по имейл, когато е наличен отново.

Роден в Москва. Служил в гранични войски. Завършил Висша школа на КГБ на СССР, юридическия факултет през 1991 г.; Правна школа (мастер) на Питсбърския университет (САЩ) през 2002 г. Доктор на правните науки от 2006 г. Почетен адвокат на Русия от 2001 г. Професор в РГГУ и в Московския университет на МВД - Русия. Правен стаж от 1991 г. Адвокат при Московската Адвокатска Палата от 1994 г. Председател на "Адвокатска колегия Павел Астахов".
Асоцииран член на Парижката адвокатска асоциация. Член на Европейския Арбитражен Съд.
По време на адвокатската си практика води ред обществено значими дела, привлекли вниманието на руската и световна общественост. По-точно, провежда защитата и представлява интересите на семейството на Нобеловия лауреат Лев Ландау, на ръководителя на "Властелина" В.И.Соловьова, на кмета на Москва Ю.М.Лужков, на холдинга "Медиа Мост" и неговия ръководител В.А.Гусинский, на наследниците на фамилия на царската фамилия Романови.
Говори шведски, испански, френски, английски езици. Женен, баща на двама сина.


Ако никой не заграбва бизнеса ви, значи той просто не трябва на никого

Веднага след излизането на романа руската критика е единодушна - появи се руският Гришам, дори смело може да се каже, че "Рейдър" е по-добър от много книги на презокеанския майстор. Но на друго мнение са прокуратурата и началника на главно следствено управление в Москва. Те повдигат обвинение срещу автора и издателството за клевета.
Романът е едновременно политически трилър с елементи на екшън, в който е разголена цялата истина за съдебната власт. Рейдърите наричат себе си санитари на бизнеса, но по същество са истински хищници. За да заграбят печелившо предприятие са готови на всякакво престъпление - на фалшификация на документи, на подкупи на съдии и милиционери, на шантаж, заплахи, рекет и най-сетне - на безпощаден щурм.
Да им се противостои е невъзможно. Но на пътя им застава човек, който не се страхува и умее да се бори с тях, макар това далеч не е безопасно. Това е безстрашният адвокат Артьом Павлов, когото цяла група килъри преследва, а милиционери-бандити се готвят да му сложат белезниците. На негова страна е най-добрият защитник - законът. Адвокатът винаги го спазва, дори при жестока смъртоносна схватка, понякога съвсем сам… Желаещите да заобиколят закона са легион, начините - хиляди.
В кървавата рейдърска атака са привлечени всички - щурмоваци, юристи, олигарси, съдии, губернатор, Федералната служба за сигурност, международни престъпници и дори Президентът.
В динамичния си и увлекателен роман известният адвокат Павел Астахов с юридическа и художествена точност разкрива адвокатски тайни и доказва, че законът е суров, а наказанието - неизбежно.
За първи път в художествен адвокатски роман е разказана цялата истина за съвременното руско рейдърство.
Политически трилър, в който е разголена цялата истина за съдебната власт.
Прокуратурата и началника на Главно следствено управление в Москва повдигат обвинение срещу автора и издателството за клевета. Делото печели Авторът.
 

Напишете коментар
Още книги от автора "Павел Астахов"