Меню
Вашата количка

Септември

Септември
Септември
Септември
Септември
Септември

Втората книга на Розамунде Пилхер вече е на нашия пазар. Със „Септември” именитата английска писателка отново ще ни разходи из красивата шотландска природа, ще ни потопи в едно малко провинциално градче, ще ни запознае с неговите жители и ще ни разкрие дълбоко пазени тайни.

Осемдесетте години на XX век. В селцето Сраткрой се подготвя голямо празненство по случай пълнолетието на Кати Стейнтън. То трябва да се състои през есента. Това празненство се оказва прекрасен повод за редица срещи както с нови и непознати хора, така и със стари познайници. Алекса решава да възползва от поканата, да се върне в родния си край и да представи на своето семейство лондонския си приятел Ноел. Оказва се обаче, че целят град се вълнува от едно единствено нещо – завръщането на своенравната и глезена Пандора, напуснала най-скандално родния край преди двайсет години. Защо е избягала по този начин? Има ли нещо, което крие? И какво ще се случи, след като празненството свърши?

Този роман на Пилхер е по-различен от „Търсачите на миди”. В него тя отдава изключително голямо внимание на всеки един от героите и ги разглежда в детайли, като обрисува техните характери и тяхната съдба. Така писателката успява да представи богата галерия от образи.

Книги
Автор Розамунде Пилхер
Издател Труд
Език български
Размери 14x21
Година на издаване 2012
Брой на страници 548
Корици меки
Тегло 488 грама

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789543982776
15.99лв
Купи