Меню
Вашата количка

Тайна с цвят на праскова

Тайна с цвят на праскова
Тайна с цвят на праскова
Изчерпан
Тайна с цвят на праскова

„Тайна с цвят на праскова”
Омайваща и ароматна история от авторката на "Градина на желанията"

Уолс ъв Уотър е обикновено градче, в което животът би трябвало да тече монотонно и скучно. Но под прасковата в имението Блу Ридж Мадам спи магическа тайна. И когато семейство Осгуд се заема да реставрира къщата, в града започват да се случват редица странни и необясними неща.

Уила Джаксън никога не се е чувствала на мястото си в Уолс ъв Уотър, но се е примирила с живота си там. Колин Осгуд пристига в градчето, за да съживи градините на Блу Ридж Мадам. Случайната им среща заплашва да провали плановете и на двамата.
Пакстън Осгуд е инициативна, организирана и държи всичко под контрол. Освен чувствата, които изпитва към най-добрия си приятел. Себастиан се завръща в Уолс ъв Уотър, подготвен да се изправи срещу миналото, ала открива, че няма с кого да води битка. А Пакстън е последното нещо, което очаква да му се случи.
Различни, но обединени от неведомите нишки на минали събития, те откриват, че съдбата не винаги ти показва пътеката, по която ще поемеш. Ала ако извадиш късмет, се случва да срещнеш човек с компас...

Със своя „магически реализъм по южняшка рецепта” Сара Адисън Алън ни провокира да погледнем на света с други очи и да се наслаждаваме на неговите странности, без да се опитваме да търсим логично обяснение. „Тайна с цвят на праскова” е свежа и пленителна история, която омагьосва с южния си чар и ароматния полъх на кафе и праскови.

Книги
Автор Сара Адисън Алън
Издател Ера
Език български
Размери 20x13
Година на издаване 2011
Брой на страници 264
Корици меки
Тегло 252 грама

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: Изчерпан 
  • Продукт: 9789543891368
12.90лв
Уведоми ме