Меню
Вашата количка

Тайните на безсмъртния Никола Фламел: Магьосникът

Тайните на безсмъртния Никола Фламел: Магьосникът
Тайните на безсмъртния Никола Фламел: Магьосникът
Изчерпан
Тайните на безсмъртния Никола Фламел: Магьосникът

След „Алхимикът” е ред на „Магьосникът”...

Калифорния
В ръцете на д-р Джон Дий и Тъмните древни „Книгата на Авраам Мага” би могла да се превърне в опасно оръжие, което да доведе до разрухата на познатия на човечеството свят. Най-могъщият ръкопис в историята съдържа тайната на безсмъртието – тайна, която никой не бива да узнава. Две страници делят Дий от познанието, което ще възвърне властта на Тъмните древни.
Единствено близнаците Джош и Софи могат да го спрат – но те са отдалечени на 13 000 километра.

Париж
Никола, Софи, Джош и Скати избягват от Охай и се озовават в Париж - Града на светлините, някогашен дом на Никола Фламел. Но завръщането не е никак приятно.
Николо Макиавели, философ и виден колекционер на предмети на изкуството, живее в Париж и работи за Дий. Той е по петите им, а времето на Никола и Пернел изтича. С всеки изминал ден силата им намалява, телата отслабват. Време е Софи да овладее и втората магия – Огнената.
Само един човек е в състояние да я обучи: някогашният ученик на Фламел, граф Сен Жермен – самият той алхимик, магьосник и рок звезда.
Джош и Софи Нюман са единствената надежда за оцеляване на човешкия род. При положение че преди това не се настроят един срещу друг...

Книги
Автор Майкъл Скот
Издател Хермес
Език български
Размери 20x14
Година на издаване 2009
Брой на страници 360
Корици меки
Тегло 305 грама

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: Изчерпан 
  • Продукт: 9789542608172
11.95лв
Уведоми ме