Меню
Вашата количка

За свекървата с люб-оф!

За свекървата с люб-оф!
За свекървата с люб-оф!
За свекървата с люб-оф!
ПЪТЕВОДИТЕЛ НА БЪЛГАРСКАТА СВЕКЪРВА
(и за някои снахи, които са любопитни)
С ЦЕННАТА ПОМОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ
Това заглавие може да се стори на някого несериозно или ненужно, но веднага ще отбележим, че за необходимостта от подобно помагало бихме могли доста да говорим. Да не забравяме, че от много, много години, не - от векове (да не кажем, откакто свят светува) та до днес образът на свекървата е предмет на одумки, вицове, литературни произведения ("Татул", "Снаха") и т.н., но никой досега не се е заел да помогне на бъдещите (и вече станали) свекърви да научат какви са правата и задълженията им, какво трябва да знаят далеч още преди да са влезли в отряда на свекървите, какво ги очаква след това и как могат да спечелят доверието и уважението на снахите си (разбира се, ако пожелаят това!).
Бях свидетел на тревогите на много мои близки и познати, притеснени от незнанието си за това какво се прави, когато дойде "сляпата неделя" за младите (защото понякога е толкова неочаквано...). Започва се въртене на телефони и търсене на информация от колежки и роднини, минали вече по "трънливия" път. Засилва и без друго голямото напрежение около предстоящото събитие (особено ако срокът е кратък) и се стига до толкова опасните стресови ситуации.
Всички тези притеснения могат да бъдат спестени, ако има едно помагало, един пътеводител, който да поведе и преведе нуждаещите се през интересните и нелеки пътеки на свекървознанието...
Книги
Автор Глория Крайчева
Издател Весела Люцканова
Език български
Размери 20x13
Година на издаване 2006
Брой на страници 132
Корици меки
Тегло 154 грама
Баркод 9789543110506

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9543110506
6.00лв
Купи