Warning: file_get_contents(/var/www/clients/client20/web64/web/system/cache/cache.category.front.2.247.1576221023): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/clients/client20/web64/web/system/library/cache.php on line 26 Официално ръководство за сертифициране CCNP Routing and Switching ROUTE 300-101 Т.1, книга от Кевин Уолъс цена - Книжарница dBooks.bg

Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Хората купуват също така:

Официално ръководство за сертифициране CCNP Routing and Switching ROUTE 300-101 Т.1

Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Коментари (0) | Добави коментар

BGN

44.99 лв.

Цена на доставка за цялата страна 3.00 лв без допълнително оскъпяване. За стоки на стойност над 50лв. доставката е безплатна. Всички цени са с ДДС.

  • Наличност: В наличност
  • Продукт: #9789546563668
  • Издател: AlexSoft
  • Брой страници: 660
  • Език: български
  • Размери: 16х23
  • Година на издаване: 2019
  • Корици: меки
  • Тегло: 1088
Купи
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

"CCNP Routing and Switching ROUTE 300-101: Официално ръководство за сертификация" от Cisco Press ви позволява да успеете на изпита още от първия път и е единственият ресурс за самостоятелно обучение, одобрен от Cisco. Експертът-инструктор и автор на бестселъри Кевин Уолъс споделя съвети за подготовка и явяване на изпит, като ви помага да определите слабите си области и да подобрите и концептуалните си познания, и практическите си умения.
 
Този пълен официален пакет за обучение включва:
 
процедура за подготовка на изпит, доказано помагаща да вземете изпита;
викторини "Не го ли знам вече?", които ви позволяват да решите колко време трябва да отделите върху всеки раздел;
упражнения за приключване на всяка глава, които ви помагат да се упражните върху ключови концепции, които трябва да познавате задълбочено;
окончателна глава за подготовка, която ви води през инструментите и ресурсите, помагащи ви да изградите прегледа си и стратегиите си за явяване на тест;
предложения и схеми за планиране на обучението, които да ви помогнат да организирате и оптимизирате времето си за обучение;
много уважаван за нивото си на подробности, планирането на обучението, възможностите за оценка, затрудняващите въпроси и упражнения за преговор, това официално ръководство за обучение ви помага да усъвършенствате концепциите и техниките, които гарантират успеха ви на изпита.
 
 
"CCNP Routing and Switching ROUTE 300-101: Официално ръководство за сертификация" е част от препоръчаната обучаваща пътека от Cisco, която включва симулация и практическо обучение от упълномощени от Cisco обучаващи партньори, и продукти за самостоятелно обучение от Cisco Press. За да откриете повече да обучение от инструктори, е-обучение и практически инструкции, предлагани от Cisco Learning Partners по света.
 
Официалното ръководство за сертификация ви помага да усъвършенствате темите за изпита CCNP R&S ROUTE 300-101, включително:
 
характеристики на протоколите за маршрутизация и виртуални маршрутизатори;
свързване с отдалечени сайтове;
маршрутизиране на IPv6 и RIPng;
EIGRP, OSPFv2 и OSPFv3;
преразпределение на IGP и селектиране на маршрути;
eBGP и iBGP;
свързване с Интернет IPv6;
защита на маршрутизатори;
удостоверяване на протоколи за маршрутизация.
 
 
Този том е част от серията "Официално ръководство за Сертификация" на Cisco Press. Книгите в тази серия осигуряват официално разработени материали за подготовка за изпит, които предлагат оценка, преглед и упражнения, помагащи на кандидатите за Cisco Career Certification да идентифицират своите слаби страни, да концентрират усилията си в обучение и да подобрят увереността си с наближаването на изпитния ден.
 
Кевин Уолъс, CCIEx2 (Collaboration and R/S) No. 7945, CCSI No. 20061, работи със Cisco още от 1989 година. Кевин е работил като специалист по мрежов дизайн за Walt Disney World Resort, инструктор за курсове на Cisco за Skillsoft и мрежов мениджър за Eastern Kentucky University. Кевин в момента произвежда видео курсове и пише книги за Cisco Press/Pearson IT Certification (http://kwtrain.com/books) и живее в централен Кентъки със съпругата си (Вивиан) и двете си дъщери (Стейси и Сабрина).
Напишете коментар