Меню
Вашата количка

Градината - фактори за успеха

Градината - фактори за успеха
Градината - фактори за успеха
Изчерпан
Градината - фактори за успеха
Градината - фактори за успеха
Градината - фактори за успеха
"Градината - фактори за успеха" е книга за цветята като ваше хоби, в нея Николай Кордюмов ще ви посъветва, как да се погрижите правилно за основните неща във вашата градина.
 
Разберете как да повишите плодородността на почвата, която използвате за вашите растения. Какъв трябва да бъде въздухът, как да изберете и да организирате оптималното осветление, каква трябва да бъде подходящата температура на земята, как да построите подходящи укрития и навеси. Николай Кордюмов ще ви помогне, да нормализирате почвената влага, как да организирате стационарните си лехи и всичко друго, което може да се нарече умно планиране на градината.
 
"Градината - фактори за успеха" ще ви насочи, как да превърнете вашата градина в съвършена. Ще се научите да мулчирате с органика и фолио. Ще разберете, какво са сидератите, ще приемете плевелите като растения, ще научите, какви са различията между оборския и птичия тор, как да преценявате колко лехи са ви необходими, как да ги поливате умно и как да ги отделите от ливадите. Цялата тази информация ще бъде придружена с двеста и петдесет цветни илюстрации.  
Книги
Издател Рубикон медиа
Брой страници 270
Език български
Размери 14x21
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 381

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: Изчерпан 
  • Продукт: 9786197053036
19.99лв