Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Хората купуват също така:

Семепроизводство на едногодишни цветни култури

Гласове: 11 Рейтинг: 4.1

Коментари (0) | Добави коментар

BGN

15.90 лв.

Цена на доставка за цялата страна 3.00 лв без допълнително оскъпяване. За стоки на стойност над 50лв. доставката е безплатна. Всички цени са с ДДС.

Купи
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

Дългоочакваната книга „Семепроизводство на едногодишни цветни култури” най-сетне е факт! Резултат от съвместните усилия на авторския колектив – Гели Витанова, Сергей Бистричанов, Андрей Канински, Иванка Иванова и Славка Лукипудис, изданието е първото у нас в областта на селекцията и производството на семена за цветя. То е изключително полезно за хората от бранша – специалисти, които се занимават с производство на семена, цветари и любители. Те ще намерят на страниците на книгата информация за над 80 растения – как се разсаждат и какви грижи изисква всяко от тях, кои са враговете му и от какви болести е застрашено.

Разбира се, в първата част на книгата в подробности ще научите кои са особеностите при производството на семена, както и за качествата им – биологични и посевни; внимание е отделено и на методите и схемите при създаването и съхраняването на елитни семена и селекцията. Авторите не са пропуснали и друг важен момент – изискванията на цветята към климата, почвата и агротехниката. Книгата е богато илюстрирана с цветни снимки – така, дори да сте начинаещ в областта, ще можете лесно и бързо да се ориентирате и да добиете нагледна представа за цветята, описани в изданието. Няма значение дали цветята са, или ще се превърнат за вас в бизнес, или просто искате да внесете повече красота в ежедневието си – при всички случаи това е точната книга за вас! Книгата „Семепроизводство на едногодишни цветни култури” е издание на Продуцентска къща „АГРОМЕДИЯ”.
Напишете коментар
Още книги от автора "Гели Витанова; Сергей Бистричанов; Андрей Канински и др."