Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Хората купуват също така:

Тестът Маршмелоу

Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Коментари (0) | Добави коментар

BGN

19.00 лв.

Цена на доставка за цялата страна 3.00 лв без допълнително оскъпяване. За стоки на стойност над 50лв. доставката е безплатна. Всички цени са с ДДС.

  • Наличност: В наличност
  • Продукт: #978-619-01-0565-7
  • Издател: Изток-Запад
  • Език: български
  • Година на издаване: 2020
Купи
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

Водещият световен експерт по самоконтрол Уолтър Мишел доказва, че умението да отлагаш удоволствието е от решаващо значение за успешен живот, защото води до по-високи резултати на SAT, по-добро социално и когнитивно функциониране, по-здравословен начин на живот и по-добро чувство за собствена стойност. 
 
Но силата на волята вродена черта ли е? Или умението за самоконтрол е нещо, на което можем да се научим?
 
В „Тестът Маршмелоу“ известният психолог обяснява как самоконтролът може да бъде развит и използван във възпитанието, образованието и обществената политика, както и за контролиране на теглото, отказване от тютюнопушенето, преодоляване на скръбта, вземане на важни решения и планиране на пенсионирането.
 
Тази книга ще промени не само начина, по който се възприемаме, но и ще ни покаже какви можем да бъдем.
 
 
 
Уолтър Мишел (1930–2018) е американски психолог от австрийски произход, автор на над 200 научни статии и няколко книги по психология. Приживе е бил член на Националната академия на науките и на Американската академия на изкуствата и науките, както и председател на Асоциацията за психологически науки. Носител е на наградата на Американската асоциация на психолозите за съществен принос в развитието на науката и на наградата „Громайър“ на Луисвилския университет.
 
 
 
Изумителна книга, написана от един от най-големите психолози на нашето време.
 
Карол С. Дуек, професор по психология в Станфордския университет
 
 
 
Каквото и да е вашето разбиране за човешката природа, то ще се промени съществено, след като прочетете тази блестяща книга.
 
Даниъл Канеман
 
 
 
Уолтър Мишел е един от най-влиятелните психолози на ХХ век. „Тестът  Маршмелоу“ ще го направи един от най-влиятелните и на това столетие.
 
Стивън Пинкър
Напишете коментар